3 forårstips til din terrasse

Har du også store planer for foråret, og er du stålsat på at kunne komme til at bruge sommeren i godt selskab i et nyt lækkert havemiljø? Foråret banker på døren, og hvis du også efterhånden er træt af at lave de samme ting under corona, så kan du udnytte foråret på at give huset en overhaling og gøre det klar til sommeren. Vi har i denne artikel samlet 3 tips til dig.

Granit havemøbler

Granit er et virkelig pænt og praktisk materiale, som passer rigtig godt ind i det minimalistiske skandinaviske design, som mange af os har derhjemme. Med granit havemøbler kan du have møbler, som kan stå udenfor hele året – det kræver blot, at du lægger en pude derpå, og så fungerer det faktisk lige så godt som alt muligt andet.

Terrassevarmer

Nu hvor vi alligevel ikke kommer ud at rejse, så kan en terrassevarmer være det ideelle køb til dig i foråret, hvis du gerne vil tyvstarte de lange aftenener udenfor. Det er nemlig sjældent, at kulden ikke tager til om aftenen og presser os indenfor, men en terrassevarmer kan være den store forskel for dig. Det er en større investering, men en god en af slagsen, hvis du sætter pris på din terrasse.

Markiser

Selvom vi har savnet solen, så er danskerne også et folkefærd, som helst ikke skal have for meget af slagsen, før vi beklager os over varmen. Med en markise, eventuelt elektronisk, så kan du komme solen til livs uden skulle manuelt justere på en parasol, der aldrig helt står, som man gerne vil have.