3 karriereveje, du kan vælge i 2021

Valg af uddannelse er rigtig svært, fordi de mange muligheder ofte godt kan forvirre mere end gavne, når vi skal vælge rigtigt i en tidlig alder. Det er langt fra os alle, der er afklarede med, hvad vi egentlig vil, og derfor har vi i denne artikel samlet råd til inspiration, så du måske kan bevæge dig lidt i den rigtige retning.

Logistik og transport

Der findes en enorm diversitet inden for logistik og transport, og det er ikke kun tunge godsløft samt chaufførtjanser, som du kan udsættes for. Selvom det som udgangspunkt hedder spedition og shipping, så er der mange forskellige jobs, som kræver både lidt og meget fysisk arbejde. Der er også meget jura inden for transport, når gods skal krydse landegrænser eksempelvis. Fordelen ved branchen er, at du er garanteret job, når du kommer ud.

Sygeplejerske

Nyder du at gøre en forskel for andre, og kan du godt lide at arbejde med mennesker? Så kan du som sygeplejerske få hele pakken. Her få du lov at gøre en forskel for mennesker, der for alvor har brug for det, og du vil være i konstant kontakt med mennesker. Jobbet er ikke nødvendigvis det bedst betalte, men det bør ikke være motivationen for at vælge det.

Arbejde med software

Hvis du gerne vil tjene kassen, og du har en smule teknisk snilde foran computeren, kan softwareudvikling meget vel være noget for dig. Her er der enorm efterspørgsel, fordi vi arbejder mere og mere på nettet, og du kan altså godt tillade dig at stille store krav til en arbejdsgiver.