3 tips til anderledes indretning

Hvis du som så mange andre går under corona og keder dig, så forstår vi dig godt. Mange vælger at gøre noget ved deres hjem i denne tid, og det foreslår vi også dig. Vi kommer i denne artikel med et par gode råd til, hvordan du kan gøre noget kreativt og samtidig få noget nyt liv ind i hjemmet.

Kulfiber i hjemmet

Selvom kulfiber oftest kun er forbeholdt skibe, så du kan bruge det som element i dit hjem, hvis du vil gøre noget anderledes. Det behøves ikke være hele vægge, men det kan være elementer. Det passer godt ind i det moderne og stilrene hjem, og så har det den praktiske funktion, at det er super nemt at rengøre. Kulfiber væv hedder den løsning, som du har brug for.

Epoxy resin i bordet

Vi bliver faktisk lidt i marinen, da dette materiale også er noget, som man typisk bruges til både. Men du kan faktisk lave nogle super lækre og personlige borde med epoxy resin, hvor du kan skabe unikke mønstre som et lag på dit bord. Du skal have fat i en stor træplanke egnet som spisebord, hvori du kan hælde epoxy resin i.

Sæt halvvægge op

Halvvægge kan gøre rigtig meget for et rum, og det kan eksempelvis være løsningen, hvis ens sofa står med ryggen til det åbne. For mange er dette ikke ideelt, men med en halvvæg kan du få en praktisk og æstetisk løsning på det. Du skal heller ikke frygte, at dit køkken alrum lukkes af. Det er en løsning, der kan virke til meget.