Bilgadgets til sommer: Sådan opgraderer du din slæde

For mange er bilen en bedste ven, som er med en igennem tykt og tyndt. Hvis du har samme forhold til din bil, så er du landet det rette sted, for vi vil i denne artikel give dig nogle bud på, hvordan du kan vælge at opgradere bilen til sommer, hvor pengene alligevel nok skal bruges på andet end rejser til udlandet.

Håndfri i bilen

Hvis du kører meget bil, er der god sandsynlighed for, at du får mange opkald, mens du er på vejene. Nogle har desværre en uheldig tendens til at snakke i telefon med hånden og køre bil samtidig. Nu skal det være slut, så hvis du har denne vane, så kan du med en Parrot håndfri være med til at sikre vejene for dig selv og andre.

Nye fælge på

Fælge kan godt være en smule dyre, særligt når man skal købe til alle fire dæk, og derfor er det nu endelig tiden til, at du skal få gjort noget ved det. Tjek markedet godt igennem, inden du vælger at købe fælge, da der kan være stor forskel i pris. Sikr dig også, at fælgene passer til lige præcis den dæktype, som du kører med på din bil.

Nyt musikanlæg i bilen

Du skal helt sikkert ud at køre langt til sommer, hvis du ikke kan komme udlandet, og derfor skal du have fat i et lækkert anlæg, så du kan skråle med til musikken, der blæser ud af højtalerne. Dette er en absolut nødvendighed, hvis du skal på tur med drengene, og I skal have noget at lave.