Bliv klogere på dig selv og dine faglige kompetencer

Som ungt menneske støder man på mange rige oplevelsesmuligheder, der kan hjælpe en til at forbedre sin faglige profil og ens hobbyer.

En af de mest udnyttet muligheder er et år eller flere på efterskole. Her vil du skabe venskaber for livet, udvikle dig fagligt og blive undervist i dine hobbyer.

Hvis du er interesseret i det, og du også elsker at stå på en scene, skrive gode historier eller optræde med dans, så er en teater efterskole lige noget for dig.

Det er lige meget, om du er øvet eller helt ny i faget. På efterskolen tager de hensyn til, om du er nybegynder eller har danset/lavet teater før. Når man går på efterskole, er alle elever ligeværdige medlemmer af fællesskabet, og både elever og underviser tager derfor del i ansvaret for, at du og andre synes, at det er rart at være der.

Et efterskoleophold er aldrig spildt

På teater-linjen vil du få indsigt i forskellige teaterdiscipliner. Du skal både få kendskab til improvisation, performance, dramaøvelser, kostume og sminke. Det er altså en bred indsigt, som til sidst munder ud i små og store forestillinger, hvor du kan vise, hvad du har lært.

Et efterskoleophold er aldrig spildt; du vil få venskaber for livet og lære om dig selv i nye dybder. Det er en unik oplevelse, som du kun får, mens du fortsat er ung, og her kan du så tillade dig at gentage den helt indtil 10. klasse.

Det kan også være, at du ønsker at prøve en hel ny hobby af. Det er der rige muligheder for på efterskolen, hvor man ellers kan vælge e-sport, sport eller musik.

Undersøg mulighederne for en teaterefterskole allerede i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *