Dekorative og smarte højdemålere til det personlige børneværelse

Vil du gerne indrette et børneværelse til dit barn, som har et personligt præg? Så finder du meget lækkert og unikt interiør til børneværelset til favorable priser hos den danske netbutik Villavejen.com. I sortimentet finder du eksempelvis et dekorativt og charmerende udvalg af højdemålere, som er en sjov måde at følge med i barnets udvikling på. Højdemålerne fås i flere skønne designs, og du har selv mulighed for at sætte dit unikke præg på højdemåleren til dit barn, når du bestiller den i webshoppen.

Elegante højdemålere i dansk design

Nogle typer af højdemålere, som fås på markedet, kan godt virke lidt klodsede, men det er ikke tilfældet med højdemålere fra Villavejen.com. Her får du elegante højdemålere, som både er meget funktionelle og samtidig er æstetiske og ikke fylder meget på børneværelset. Højdemålerne er flot dansk design med et nordisk look, og du er garanteret god kvalitet til favorable priser.

Vælg mellem højdemålere med hjerter, sommerfugle og sekskanter

Du kan eksempelvis vælge en smart højdemåler, som dækker længden 55-165, som er fremstillet i egetræsfinér og har flotte graverede detaljer på fronten. På bagsiden sidder dobbeltklæbende tape, så den er nemt at hænge op på væggen. Du kan også vælge en hjertehøjdemåler, hvor de smukt udskårne hjerter måler 10 cm i bredden og har indgraveret en lille streg, så man kan sætte barnet højde på væggen hvert år fra det er nyfødt til det fylder 12 år. En tredje mulighed er en yndig højdemåler med sommerfugle, der på samme måde som hjerte højdemåleren giver mulighed for at følge med i, hvor meget barnet vokser fra det er nyfødt til 12-årsalderen. Du finder desuden en smart og kreativ højdemåler med sekskanter, hvor du kan skabe et flot mønster på væggen. Du kan med fordel tage dit barn med på råd, så barnet får en personlig højdemåler, som det er glad for at have på sit værelse. Du får hurtigt højdemåleren leveret, og du får fri fragt ved bestilling over 499 kr.