Få nemt hjælp til at fjerne olie

Hvis du er kommet til at spilde større eller mindre mængder af olie, er det vigtigt, at du får dem fjernet. Dels kan de give nogle grimme pletter på underlaget, dels kan de være med til at forurene naturen, hvis de bliver skyllet ud. Det kan også være, at din båd har lækket olie i vand, og at du har brug for at få det samlet op. Lige meget hvad der er grunden til, at du har spildt olie, og hvor du har gjort det henne, er det en god ide for dig at se nærmere på oliesug.nu. Det er en stor webshop, hvor du kan købe en række forskellige produkter til at samle eller rense olie op med. 

Har du spildt olie på gulv eller underlag uden for, kan du bruge nogle af de absorberingsmidler, som oliesug.nu forhandler. Det er for eksempel absorberende klude, måtter eller granulat. Det store udvalg gør, at du nemt kan finde det rette til dit formål. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal bruge produkterne, kan du se flere videoer på hjemmesiden, der viser det. På den måde kan du nemt selv klare problemet uden at behøve professionel hjælp. 

Hvis du har en virksomhed, hvor I arbejder med olie, er det en god ide, at I har nogle af oliesug.nus produkter på lager. På den måde er I sikre på, at I hurtigt kan tørre olien op, hvis I har spildt. Det kan for eksempel være smart at have i et værksted eller i en bådehavn, hvor der kan forekomme læk. 

Udover produkter, der kan hjælpe med at opsamle olie, har oliesug.nu også produkter, der kan hjælpe med at dæmme op for vandskader. Det gør du med en slange, som du fylder med vand og lægger rundt om hele bygningen. Det er en fleksibel løsning, der er nemt at rulle ud, hvis der bliver varslet skybrud.