Forårsprojektet i haven: Sådan kommer du godt i mål

Selvom det ser ud til, at vi skal vente lidt ekstra på foråret, så kommer det på et tidspunkt, og når vi ikke rigtig kan komme ud at bruge pengene i udlandet, så vælger mange danskere at opdatere på hjemmefronten. Vi kommer her med gode råd til, hvordan du kommer godt i mål med dit forårsprojekt i haven.

Gang i gravearbejdet?

Hvis du er ambitiøs omkring dit haveprojekt, og du gerne vil lave store ændringer, skal du have fat i en minigraver, eller en gravko som det også hedder. Her får du faktisk stor fleksibilitet, fordi du kan udskifte hovedet på din minigraver med forskellige greb, som udfører nogle forskellige funktioner. Du kan eksempelvis bruge en risteskovl til gravemaskine, hvis du skal sortere i dit indhold.

Læg trædesten ud

Hvis du gerne vil have en have, som både er æstetisk og praktisk anlagt, så kan du med trædesten få begge ønsker opfyldt. Trædesten er runde sten, som danner en sti ude i haven, så man ikke skal gå i det våde græs. Det anbefales dog ikke som løsning, hvis du har børn, som godt kan lide at spille fodbold i haven. Det kan godt give nogle skrabede knæ.

Få flere niveauer i haven

Dette er ikke nødvendigvis så praktisk, men det kan med den rette udførsel blive utroligt flot med flere niveauer i haven med bede og andet, som gør sig godt på udseendet. Naboer og gæster vil i hvert fald blive jaloux, og så kan du samtidig også bruge dine gravemaskiner til noget mere end bare stensortering.