Gammeldags toilet skilt til retroinspireret indretning

Er du fan af retroinspirerede boligindretningselementer, kan det være oplagt at tilføje et gammeldags toilet skilt på døren ind til dit badeværelse. Med små detaljer i form af fine skilte i et flot retrolook har man virkelig mulighed for skabe en personlig og cool atmosfære i boligen. I den skandinaviske boligindretning, der har en tendens til at være meget minimalistisk i udtrykket, kan det være en god idé at inkorporere disse detaljer for at skabe en flot vintage kontrast.

Retroskilte til toilettet

Et oplagt sted at starte, når man vil spice boligen lidt op med personlig og hyggeskabende brugskunst, er toilettet. Toiletskiltene kan hænges op lige over dørkammen eller på selve døren. På den måde udgør et toiletskilt også en smart funktion, når du har gæster på besøg. De fleste af os har på et tidspunkt stået i en situation, hvor vi har kæmpet med at finde toilettet i et hus hos værter, vi ikke før har været hos. Derfor er det i høj grad et funktionelt og høfligt tiltag at hænge et toiletskilt op, så gæsterne kan finde toilettet uden besvær.

Gammeldags toiletskilt fra Ib Laursen

Det danske brand Ib Laursen er i høj grad blevet anerkendt for at designe og producere brugskunst i stærke materialer af meget høj kvalitet. Mærkets unikke, retroinspirerede skilte til boligen er ingen undtagelse. Skiltene inkorporer en flot sort skrift, der er som taget ud af en tidslomme fra 1930’erne. Hertil er skiltene lavet i et ’slidt’ look for at underbygge det vintageprægede udseende. Skiltene er både oplagte at hænge op på husets eller lejlighedens hovedtoilet og gæstetoilet. Sjove og personlige vintageskilte er også geniale at hænge op i andre dele af boligen, hvis du eksempelvis ønsker at skabe en unik kontrast til den moderne køkkenstil.