Kom på rette vej med råd fra din lokale scrapbutik

BB Hobby er din lokale og hyggelige scrapbutik i Århus, hvor du kan komme hen og få gode råd og vejledning, hvis du skal til at i gang med at lave scrapbooks. Hvis du er garvet til at lave scrapbooks er BB Hobby også din scrapbutik, da vi kan hjælpe dig med at optimere dine færdigheder i trygge rammer. Besøg os allerede i dag og hør mere.

En scrapbutik med hjertet på det rette sted

Hos BB Hobby værner vi om at alle skal kunne skabe, det de ønsker. Derfor er vi en scrapbutik med alt hvad hjertet begærer til scrapbooking til gode priser. Lige meget om du vil have fest og farver, og skal bruge pangfarvet papir og glitter eller om du ønsker nedtonet farvede på dit pap eller yndige stempler, så finder du det her hos os. Glimmer, papir, tuscher, sakse, vi har det hele på ét sted.

Fang minderne

Scrapbooking er en fantastisk måde at dokumentere ens minder. Ofte glemmer vi at kigge på vores fotos, når de bare gemmer sig på vores computer. Printer du dem derimod ud og får skrevet lidt tekst til bliver de ofte meget hyppigere taget ned fra hylden og værdsat. BB Hobby er en scrapbutik, hvor vi ved hvor vigtige ens minder er og derfor kan du i trygge rammer få den præcise vejledning, som du har brug for til at opnå de resultater du ønsker med din scrapbook.

Scrapbook kurser

Fra tid til anden afholder vi også scrapbooking kurser til folk på alle niveauer. Det foregår i hyggelige rammer, hvor vi alle kan lære af hinanden. Hold øje med vores hjemmeside for mere info og gå på opdagelse i vores brede sortiment af scrapbooking udstyr.