Legetøjsmad i træ

Børn elsker at lege, og søger ofte inspiration fra de ting de oplever i deres hverdag. Derfor falder legetøjsmad ofte i god jord hos børn, da de her kan lege at de har deres eget køkken og selv laver den mad, de kender fra middagsbordet.

Det danske brand legetøjsbrand MaMaMeMo producerer legetøjsmad i træ til børn. Legetøjet er ekstremt holdbart og detaljeret, i modsætning til legetøjsmad af plastik. MaMaMeMo er både designet og udviklet af AM Leg, der blev grundlagt i 1960’erne og dennem de sidste mange år har produceret legetøj af høj kvalitet.

Det er ikke kun madvarer, MaMaMeMo producerer, men også tilbehør i form af f.eks. kopper, æggebægere, opvaskemaskine og meget andet. Når det gælder selve maden kan du både vælge mellem frugt, grønt, kød, tilbehør mm. Produkterne kan købes enkeltvis, men du har også mulighed for at købe pakker med et bestemt tema, f.eks. pålæg, pitabrød og teselskab.

Legetøjsmad tjener mere end ét formål. Dels er det noget, barnet kan lege med både alene og sammen med andre, men der er også stor sandsynlighed for at de gennem leg med legetøjsmaden bliver interesserede i at være med i det rigtige køkken, når der skal laves mad.