Løftevogn til løft og flytning af brønddæksler

Hvis du vil minimere risikoen for arbejds relaterede skader på dit personel, bør du sørge for, at de rette hjælpemidler er stillet til rådighed for medarbejderne. Så kan du undgå lange sygemeldinger, og samtidig spare mange mandetimer.

Let arbejdet på byggepladsen med en løftevogn fra ASP Produktudvikling A/S

Hos ASP Produktudvikling A/S finder du et stort udvalg af hjælpemidler til bygge og anlægs branchen samt den tungere industri. Alle de produkter, du finder hos ASP Produktudvikling A/S, er udviklet og designet med baggrund i erfaring inden for området, og med hjælp fra diverse eksperter – for eksempel ergo terapeuter – som har bistået med deres viden om den menneskelige anatomi, og hvordan kroppen bruges hensigtsmæssigt i en arbejdsmæssig sammenhæng.

ASP Produktudvikling A/S er således også leveringsdygtig i en række forskellige aggregater, som kan hjælpe dine medarbejdere i forbindelse med tunge løft af svært håndterbare emner. Det kan for eksempel være fliser, trædesten eller kantsten, som alle har det til fælles, at de nemt knækker, hvis man taber dem – og i øvrigt ikke er forsynet med nogen form for greb eller håndtag.

Det samme gør sig gældende for brønddæksler, som måske er noget af det vanskeligste at flytte overhovedet. For at løfte et brønddæksel, som typisk er placeret under jordhøjde, ved håndkraft, kræves en del mandskab og en del omstændeligt arbejde med en løftestang – samt en betragtelig risiko for, at projektet går galt undervejs. Derfor har ASP Produktudvikling A/S udviklet den lille smarte løftevogn til brønddæksler. Løftevognen, som opererer ved hjælp af nyskabende vakuum teknologi, kan betjenes af én person, og løfter sikkert og skånsomt brønddæksler på op til 125 kg. En løftevogn fra ASP Produktudvikling A/S er kompakt i sin udformning og vejer blot tolv kilo, hvilket gør løftevognen let at transportere fra sted til sted.

Du kan se og læse mere om den smarte løftevogn på asp-produkt.dk