På udkig efter en biofreeze forhandler?

Så skal du ikke lede meget længere. Hos YourCare kan du nemlig finde mange forskellige biofreeze produkter til din klinik. YourCare er ikke kun biofreeze forhandler, deres sortiment består nemlig af alt indenfor smertelindring, støtte og hygiejne. Redskaberne til smertelindring og støtte såsom biofreeze, varmeposer og ergonomiske hovedpuder er helt essentielle for dine klienter med diverse muskelsmerter og søvnproblemer. Derudover er hygiejne- og rengøringsprodukterne vigtige, for at sikre rene omgivelser i klinikken, når dine klienter kommer.

Vil du selv være biofreeze forhandler

YourCare er en meget kompetent biofreeze forhandler, de er nemlig de eneste i Danmark, der importerer biofreeze. Hvis du selv er interesseret i at blive biofreeze forhandler, så kan du gennem YourCare blive certificeret til det. Som biofreeze forhandler skal man have godt styr på brugen og virkningen af produkterne. Produktserien indeholder forskellige gelprodukter, en roll-on og en spray. Gelprodukterne indeholder en kølende gel til smertelindring og anbefales at blive brugt til behandling af muskelømhed. Roll-on produktet er også en gel, som nemt kan bruges til selvbehandling. Sprayen har også en kølende smertelindrende effekt ligesom gelprodukterne, men modsat dem behøver den ikke at blive masseret ind. Alle biofreeze produkterne kan anvendes op til fire gange dagligt.

I erfarne hænder

Hos YourCare går de meget op i troværdighed og kvalitet og derfor går de bestemt ikke på kompromis med deres produkter. De har mere end 20 års erfaring indenfor branchen og er specialister i deres fag. Derfor kan du være sikker på at få de bedste produkter til dine klienter såsom biofreeze og et væld af andre smertelindrende produkter. Da de er den eneste biofreeze forhandler i Danmark, der har ansvaret for at importere biofreeze hjem, er det altså kun hos dem ,at du selv kan blive forhandler.