Prisbelønnet kontorstol fra Herman Miller Aeron

Den berømte Herman MIller Aeron er den optimale kontorstol på mange måder. Udover det, at sædet og ryglænet er designet med den ultimative komfort og ergonomi for øje, er stolen helt fri for massive sædepuder og rygstøtter. Alt er udformet i et lækkert net, som er spændt ud over stolens solide ramme – og som sikrer, at du til enhver tid sidder behageligt, og undgår fornemmelsen af at blive varm og flad bagi. Samtidig er nettet bedre for siddestillingen – kroppens egen cirkulation får bedre vilkår, og du slapper mere af i sædet, end hvis du sidder på en konventionel kontorstol.

Den ultra fleksible Herman Miller Aeron kontorstol

Alle dele af en Herman Miller Aeron er gennemtænkt og gennemdesignet. Samtlige funktioner og indstillings muligheder spiller perfekt sammen, og de mange udvidelses moduler monteres nemt – lige fra lænde støtte, nakke støtte og læder armlæn til de ekstra bløde hjul, som er ideelle, hvis dit kontor har hårde gulve. Stolen kan indstilles såvel i højde som i sæde dybde, og armlænene justeres individuelt. Du kan også selv vælge, hvor meget vægt, der skal til for at læne ryglænet tilbage. Dette giver stolen en ekstra funktion: Den stimulerer ryg- og lænde musklerne til bevægelse i løbet af arbejdsdagen, hvilket er sundt for såvel muskulatur som blodomløb. Alt i alt er en Herman Miller Aeron kontorstol en god investering for et sundt helbreds skyld.

Køb refurbished Herman Miller Aeron – det er billigere end at købe den fra ny

Herman Miller Aeron kontorstole er fremstillet i utroligt solide og slidstærke materialer af høj kvalitet – og selve designet og håndværket er ligeledes af meget høj standard. Dette gør, at stolen ikke er helt billig, hvis du vælger at anskaffe den fra ny. Samtidig har stolen den store fordel, at den holder i mange år – og du kan købe en brugt, refurbished Herman Miller Aeron til en meget lavere pris, end du skulle give for den fra ny.