Sådan skaber du et brag af en fest

Er du eventansvarlig, og vil du gerne sikre dig, at gæsterne går hjem mundlamme og klar til at sige ja til næste event allerede? Så har du den helt rigtige indstilling. Men den rigtige fest kommer ikke af sig selv. Vi giver dig her gode råd til, hvordan du sætter en formidabel fest sammen for alle aldersgrupper.

Molton til scenen

Til de fleste større arrangementer er der en scene, hvor nogle skal optræde i løbet af aftenen. Fordi intet godt event uden et liveshow af en art. Du kan sætte en ekstra prik over scenen og festen ved at dekorere scenen med molton, som er et slags tæppe, du lægger op på scenen. Du kan finde det i mange forskellige farver, så du har mulighed for at sammensætte en fest i et helt bestemt tema.

Hav styr på, hvem der kommer ind

Store fester er populære, og det er ofte heller ikke billigt at komme med. Der vil uden tvivl være nogle brodne kar, som vil forsøge at snige sig med, og så er det, at festen kan blive ubehagelig. Med dørmænd, som har udstyr eller lister til at kontrollere alle dem, der kommer ind, kan du sikre dig, at kun indbudte eller betalende gæster dukker op.

Få professionelle lydmænd på sagen

Intet er værre, end når festen ikke kan præstere en ordentlig lyd på musikken. Det kan faktisk ødelægge hele aftenen, at der er nogle indstillinger eller nogle basser, som står forkert. Få derfor altid mindst en second opinion på lydarbejdet og test det gerne af flere gange op til festen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *