Send en ballon som gave

Det kan lyde som en lidt fesen idé at sende en ballon som gave, men det kan måske være fordi, at du forestiller dig en uoppustet ballon, der bliver sendt med posten og lagt i postkassen.

Men sådan behøver det slet ikke at være, og det er faktisk meget mere festligt, hvis du benytter dig af begrebet “send en ballon” fra All4party.dk.

Firmaet ligger inde med mange festlige artikler, og et af deres specialområder er at levere heliumballoner med posten.

Helium er som bekendt lettere end luft, så når man fylder en ballon med helium, vil den stige til vejrs, da den vil forsøge at stige over luften som en boble i et glas vand.

Det har All4party.dk forstået at udnytte og udspecificeret i den forstand, at de har oprettet et koncept med, at man kan bestille et antal heliumballoner med forskellige motiver, og så sender firmaet dem til den ønskede adresse – som kan ske samme dag, som bestillingen bliver foretaget – og så åbner modtageren kassen med de oppustede balloner, der så vil stige til vejrs indendørs. 

All4party.dk har også regnet ud, at der er mange lejligheder og tidspunkter, man kan ønske at overraske en anden person – eller et par – med oppustede heliumballoner, hvorfor deres sortiment af heliumballoner er gigantisk på deres hjemmeside.

De har alt fra de heliumballoner, der kan bruges til mange situationer og i sig selv har den overraskende værdi, om det så er med et tal, et ord eller bare nogle bogstaver på sig; men deres lager af heliumballoner er endda også indekseret i kategorier efter både køn og anledninger.

Derfor kan man gå på opdagelse i et varelager af heliumballoner, der dækker over både pige- og drenge-anledninger, men der er også indrettet en kategori til hele valentinskonceptet, så du for eksempel kan overraske din udkårne på mærkedagen med en romantisk heliumballon.