Skab hygge i haven med solcellelyskæder fra Solarcamp.dk

Vil du gerne lave en hyggekrog i haven? Har du brug for lidt ekstra lys på terrassen på lune sommeraftener? Eller vil du gerne pynte haven flot op med lyskæder i december? Uanset hvad du er på jagt efter, finder du lyskæder til anledningen på Solarcamp.dk.

Som navnet antyder, er lyskæder fra Solarcamp.dk drevet af solceller, hvilket er både billigt, praktisk og miljøvenligt. Du sparer mere, end du tror, ved at købe din lyskæder med solceller. Desuden behøver du ikke bøvle med at trække ledninger eller med batterier, der løber tør for strøm. Samtidig er det selvfølgelig også miljørigtigt at dine solceller kører på vedvarende energi.

Kan holde til vind og vejr

På Solarcamp.dk kan du købe lyskæder fra Lumify, der er specielt udviklede til at kunne holde til nordens vejrforhold. Lumify lyskæderne er derfor fuldstændig vandtætte og kan klare vind og vejr. Samtidig har de kæmpestort batteri, moderne solcellepanel og strømsparende modus, der gør, at du roligt kan have dine lyskæder hængende ude hele året rundt.

Flotte varianter til enhver smag

Lyskæderne fra Solarcamp.dk er flotte i designet og fås i varianter til enhver smag. Du kan f.eks. finde lyskæder formet som elpærer, sommerfugle, blade og kugler. Du kan endda få solcellelyskæder formet som små, søde lanterne, der vil give et flot udendørslys og samtidig tilføre lidt charme til forhaven. Selvfølgelig kan du også købe de helt klassiske lyskæder, og du kan finde modeller med både hvidt og farvet lys. Så uanset, om du gerne vil prøve et flot og bemærkelsesværdigt design, eller om du foretrækker en mere enkelt løsning, så finder du den rette lyskæde på Solarcamp.dk.

Solarcamp.dk tilbyder

  • Hurtig fragt. Ordrer bestilt før kl. 13 sendes samme dag. Derfor har Solarcamp.dk en leveringstid på bare 1-2 hverdage. Når du køber for mere end 800 kr., får du fragten helt gratis.
  • Sikker e-handel. Du kan trygt handle på Solarcamp.dk, der tilbyder helt sikker e-handel. Virksomheden giver fantastisk kundeservice og sælger ordentlige kvalitetsvarer, og derfor har de da også fem stjerner på Trustpilot.
  • Stort udvalg af solcelleprodukter i høj kvalitet. Hvis du er på udkig efter andre solcelleprodukter, finder du også det hos Solarcamp.dk. Tag f.eks. et kig på udvalget af solcelledrevne powerbanks, opladere og lamper.

Vil du vide mere? Hop ind på hjemmesiden, og se det store udvalg, eller kontakt en medarbejder på e-mail: kontakt@solarcamp.dk for at høre mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *