Speedo svømmebriller til lave priser hos Swimoasen.dk

Kender du det, at du kommer hjem fra svømmehallen med røde, kløende øjne, som føles tørre og irriterede? Eller at dit barn pludselig udvikler en infektion i øjne eller øjenomgivelser efter sin ugentlige svømmeundervisning?

Undgå røde øjne og øjenbetændelse med svømmebriller

Dette skyldes som regel, at vandet i offentlige svømmebassiner – herunder de, som findes i svømmehaller – som oftest er tilsat en vis mængde klor. Når vandet i svømmehallerne er tilsat klor, er det af hygiejnemæssige hensyn. Mange mennesker hopper i bassinerne hver eneste dag – og det er ikke alle, som får vasket samtlige bakterier af kroppen, eller er iført nyvasket badetøj. Den til vandet tilsatte klor desinficerer, og forhindrer, at sygdomme og infektioner spreder sig via bakterier i vandet.

Desværre har kloren den uheldige bivirkning, at den udtørrer huden og slimhinderne. Og netop den sarte og følsomme hud omkring øjnene er særligt udsat. Når huden tørrer ud, bliver den irritabel, og mere modtagelig overfor infektioner. Derfor er det vigtigt, at du beskytter øjne og øjenomgivelser med tætsluttende svømmebriller, især hvis du har en tendens til at reagere på kloren i vandet. Og det siger næsten sig selv, at dette også er vigtigt for dit barn!

Speedo svømmebriller – når kvaliteten skal være i top

Den anerkendte og velansete producent bag brandet Speedo har i årtier leveret svømmeudstyr af høj kvalitet til såvel professionelle som amatører. Og hos Swimoasen.dk har du mulighed for at købe de professionelle svømmebriller fra Speedo, som top atleterne bruger ved diverse mesterskaber og olympiske stævner. Speedo svømmebriller er 100% justerbare, og er behandlet med anti-dug behandling. Kanten på brillen er polstret med skum, så brillen på én gang slutter tæt og er behagelig at have på.

Du kan se hele udvalget af billige Speedo svømmebriller på Swimoasen.dk. Uanset hvor mange varer, du bestiller, betaler du samme billige fragt på 39,- kr. ved levering til arbejdsplads eller pakkeshop.