Sunstills køledere

Sunstill ApS er leverandør af køledere og båndspærring. Køledere og båndspærrer bidrager til den gode oplevelse, da det er med til at sikre køkultur i alle personregulerede områder. Det kan være fornuftigt at opstille båndafspærring eller køledere for at skabe et bedre overblik og et godt udgangspunkt for en køkultur. Det kan eksempelvis være på lokationer som skoler, banker, natklubber, forretninger og til arrangementer som koncerter, festivaler og markeder.

Køledere er vigtige for en god køkultur

Danskerne værdsætter en god køkultur. Det sikres allerbedst ved hjælp af køledere, der er med til at sikre, at ingen snyder foran i køen i lufthavnen eller i en forretning. Det er desuden altafgørende i køen til en natklub, hvor der er fulde mennesker, der kan være svære at holde styr på.

Sunstill har et bredt sortiment

Sunstill.dk forhandler forskellige løsninger af køledere og båndafspærringer. De fås i mere neutrale farver som sort, metal, sølv og grå, men også i mere reflekterende farver, som er oplagte, når de skal bruges udenfor og derfor skal kunne ses i mørke.

Den helt klassiske køleder med et enkelt bælte er den mest solgte hos Sunstill. Den bruges oftest ved køsystemer på eksempelvis i lufthavne, hvor det er vigtigt med en velfungerende køkultur. Sunstill forhandler dog også mange andre løsninger. Blandt andet køledere med mere avancerede slags afspærring, hvor du kan åbne og lukke via en app eller en censor. Du kan derudover også tilkøbe en fastbom mellem standere, der kan benyttes som hylde, hvilket er oplagt i forretninger som tankstationer og kiosker.

Tøv ikke med at kontakte Sunstill, hvis du har spørgsmål vedrørende sortimentet. Det kan gøres gennem kundeformularen på sunstill.dk, på mail info@sunstill.dk eller ved at ringe på telefon +45 86 92 45 54.