Thordal er din leverandør af professionelt klippeudstyr

Hos Thordal er vi specialiseret i klippeudstyr til hunde, heste, katte, får og mennesker. Har du andet end førnævnte, som skal klippes, har vi med garanti også klippeudstyr til det formål. Hos Thordal er vi totalleverandør i klippeudstyr, hvilket vil sige, at du kan købe alt til klipning i vores webshop. Foruden klippemaskiner designet til forskellige formål og kreaturer har vi også et bredt sortiment af tilbehør, som blandt meget andet byder på skærehoveder, plejeprodukter, reservedele og afstandskamme, som er særligt nyttige, når det er hunden, der skal klippes. Fælles for alt vores klippeudstyr er, at det er fremstillet i en god og solid kvalitet, som du vil have glæde af i mange år. Vi fører udelukkende klippeudstyr fremstillet af producenter, som vi kan stå 100 % inde for. Derfor finder du i vores webshop klippemaskiner fremstillet af anerkendte producenter såsom Oster, Aesculap og Heiniger. Thordal.dk er en e-mærket netbutik, som sælger klippeudstyr til både private og erhverv. Såfremt du køber for mere end 1000 kroner i vores webshop, leverer vi dine varer kvit og frit til pakkehsops i hele Danmark.

Slibning og reparation af klippeudstyr

Hos Thordal har vi mere end 30 års erfaring inden for slibning af sakse og klippeskær samt reparation af klippemaskiner. Vi har det rigtige udstyr og kan slibe dine sakse og klippeskær, så de får deres oprindelige skarphed tilbage. Inden vi sender dine varer retur, har vi naturligvis justeret, smurt og afprøvet dem, så vi er sikre på, at slibningen er optimal. Hvad angår reparation af klippemaskiner, så har vores mangeårige erfaring gjort os til eksperter i at reparere klippemaskiner, så de bliver så gode som nye.

Thordal byder på gode tilbud og kompetent vejledning

Hvis du er på udkig efter et særligt godt tilbud, opfordrer vi dig til at tage et kig på kategorien ”Gode tilbud” på vores hjemmeside. Her kan du altid finde klippeudstyr til spotpriser, og vi opdaterer jævnligt udvalget. Har du spørgsmål eller brug for vejledning til dit valg og køb af klippeudstyr, så kontakt os endelig. Vores glade og dygtige medarbejdere sidder klar med gode råd og kompetent vejledning på telefon +45 86 42 13 33 og mail info@thordal.dk. Sender du os en mail i hverdagen, besvarer vi den inden for 24 timer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *