Top 3 udstyr til camping

Har du også planlagt en campingtur med enten venner og familie, men mangler du inspiration til, hvad man egentlig skal huske, når man camper? Det forstår vi godt, og derfor har vi denne artikel sammensat top 3 med det vigtigste udstyr til dig, der vil ud at bo en stund i naturen.

Sammenklappeligt campingbord

Den her vil du særligt komme til at sætte pris på, da et normalt bord slet ikke er til at have med, medmindre man kommer i en lastbil – hvilket de færreste af os gør. Generelt bør du arbejde på, at alt dit udstyr er til at folde sammen, så det kan være i campingvognen eller bilen, når du kører afsted. Der findes mange fine borde til gode priser, hvis du leder efter campingbord de rigtige steder.

Varmer til teltet

Er du glad for at rejse, og bruger du campingvognen alle tider af året? Så bør du investere i en varmer til forteltet, som kan varme op på de kolde dage og aftener. Selvom du rejser om sommeren, kan du i Danmark risikere, at kulden sniger sig ind i teltet om aftenen, og jeres tur skal jo helst ikke spoleres af lidt nordisk kulde. Ingen gider sidde i campingvognen på ferien.

En god grill

På campingpladser er der sjældent fantastisk restaurantmad, og du vil i mange tilfælde selv stå for aftensmaden. Med en god grill har du gjort en investering, du bestemt ikke kommer til at fortryde. Husk dog at bruge gasgrill, hvis der ikke er langt til naboen på pladsen. Er du mere fri, bør du benytte en kulgrill, da smagen er bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *