Tre hobbytips til sommer og forår

Coronaen begrænser os stadig, og derfor er der endnu ikke åbnet helt så meget op, som vi gerne vil have. Det betyder, at vi skal finde på ting at lave derhjemme, og vi har i denne artikel samlet et godt par gode bud på, hvad det kan være. Læs videre og bliv klogere på, hvordan du kan dræbe kedsomheden.

Skab et nyt spisebord

Selvom vi har lidt ekstra ressourcer at arbejde med fra de manglende sommerrejser, så behøves det ikke være dyrt at have noget at fordrive tiden med. Med epoxy resin kan du male dit bord i nogle fantastiske farver med unikke mønstre. Epoxy resin bruges normalt på både, men det kan bestemt have sin berettigelse i diverse hobbyprojekter. Lav det sammen som en familie eller med dine venner.

Hæng nye gardiner op

Det kan være et stort projekt at male alle husets vægge, men et alternativ er at hænge nye gardiner op. De skal også skiftes en gang i mellem, og selvom det kan virke omstændigt, så behøves det ikke være det. Du kan genbruge dine hængsler, så du blot skal udskifte hele gardinet i stedet for hele dit setup.

Nyt betræk på dine møbler

Lidt i stil med råddet lige over så kan du med en ny polstring af dine møbler undgå at betale dyre domme for en komplet møbeludskiftning. Sofaer bliver ofte bedre med årene, når man har siddet dem lidt til, og det slipper du for at bytte væk med nyt betræk. Betrækket er også væsentligt billigere end en ny komplet sofa fra bunden med alt.