Understreg din personlige stil med klassiske og trendy smykker fra ByAagaard

Skønne smykker er individuelle, og de er med til at understrege din personlighed ligesom din tøjstil. Med flotte smykker kan du pifte dit udseende op, og du kan bære smykker både til hverdag og til fest. Vil du gerne finde et nyt særligt smykke, du kan have på til din festkjole eller til et smart sæt tøj på jobbet, eller vil du gerne forære et smykke til en, du holder af, så kan du med fordel besøge ByAagaard, som har et stort udvalg af smukke og tidløse smykker, som er fremstillet med stor passion og godt håndværk.

Stort udvalg af smukke og elegante smykker til kvinder

Kollektionerne til kvinder omfatter smykker til forskellig stil, alder og prisgrupper, så du kan helt sikkert finde et smykke, som passer til dig, uanset om du er til klassiske guldsmykker og perler, eller du har lyst til at finde et mere dristigt og modepræget smykke. I udvalget af klassiske smykker finder du smukke, feminine og stilrene smykker, der holder år efter år som eksempelvis forgyldte armbånd med små sten, forgyldte creoler eller en guldhalskæde med en ferskvandsperle. Kollektionen By S er smykker med rav, som også kaldes ”Nordens guld”. By S er blevet til i samarbejde med Sofie Lassen-Kahlke, og kollektionens smukke udvalg af raffinerede ravsmykker appellerer både til den trendy og klassiske kvinde. Kollektionen Connections er tænkt som et låsesystem, der skal give dig mulighed for at kombinere kæde, armbånd eller smykkelås, og på den måde kan du selv sammensætte et unikt smykke, som passer til enhver lejlighed. Materialerne består af sten i smukke farver og former, læder, diamanter, guld og sølv, og med Connections får du mulighed for at skifte look på din kæde alt efter dit humør.

From Soldier to Soldier armbånd og maskuline herresmykker

ByAagaard har designet de populære From Soldier to Soldier armbånd, hvor overskuddet går til at hjælpe soldater og deres pårørende. Ud over at være et flot og cool knyttet armbånd med en gylden lukning, så signalerer det også social samvittighed, når man går med det smykke. Hos ByAagaard finder man også Morten Priisholms nye serie af maskuline herresmykker, som er designet i flotte kraftige og robuste materialer som læder og alternative smykkesten. Smykkerne understreger mandens identitet på en maskulin måde, som fuldender herrestilen. I kollektionen MENS JEWELLERY finder du herresmykker til enhver begivenhed fremstillet i fede materialer som nylon, læder og stål, hvilket giver dig gode muligheder ofr at skabe en personlig stil. 

Forlovelsesringe og vielsesringe i unikt design til den store dag

Skønt er det altid, når to finder hinanden, og hos ByAagaard fås desuden et stort udvalg af forlovelsesringe og vielsesringe. Kollektionen Living2gether er smykker, som er skabt med hjertet, og materialerne er 14 kt guld, som kan kombineres med f.eks. hvidguld, rosaguld eller oxyderet sølv. Vielsesringen kan være helt enkel eller den kan blive smykket med brillianter. ByAagaard giver jer også mulighed for at designe jeres vielsesringe selv, hvis I ønsker, at de skal være helt unikke. I sortimentet fås desuden smykker, som er perfekte som morgengave, og som vil minde din elskede om jeres helt særlige dag. ByAaagaard er din garant for smykker af højeste kvalitet, og der medfølger gratis indpakning. Du kan altid få en meget professionel vejledning af det dygtige personale, hvis du har spørgsmål, og en rigtig god kundeservice. Når du bestiller smykker online, får du gratis fragt ved køb over 500 kr.