Virksomhed i vækst: 4 digitale opgraderinger til dig

Der er mange måder at vækste på som virksomhed, men hvis du virkelig skal tage fart, skal du først og fremmest være til stede på nettet, hvor langt de fleste af dine kunder og dine potentielle kunder befinder sig – særligt under corona, hvor der ikke er så mange andre muligheder. Vi vil i denne artikel gøre dig en smule klogere på, hvordan du kan boome din vækst med nogle relativt simple råd.

Opgrader sikkerheden

Ikke alene skal du sikre din virksomhed mod angreb, men du skal også beskytte dine partnere, som du måske udveksler afgørende informationer med på mail. Du skal kunne sende en sikker mail uden at være bekymret for, om der nu er nogen, der kigger med og tager ved lære. Det er dit ansvar, og du bør tage kontakt til en virksomhed, der kan hjælpe med sikker mail.

Lav konkurrencer på sociale medier

Hvis du har et godt lokalt produkt, som folk skal komme og smage eller prøve, så kan du med en konkurrence på Facebook med lidt held få rigtig stor reach – helt uden at betale for ”reklamen”. Folk er vilde med gratis ting, og de står gerne i kø i to timer for en gratis burger. Du skal blot være bevidst om, at folk ikke får en dårlig oplevelse med dig, og du skal derfor være klar på dagen med ekstra medarbejdere, så folk ikke bliver skuffede over betjeningen.

Kom øverst på Google

Og vi snakker ikke om de annoncer, som du kan betale dig til. Vi snakker om de organiske links i toppen af Google, som vi alle sammen klikker på, når vi skal finde troværdig information. Find et godt SEO-bureau med gode referencer, så du kan være sikker på, at det bliver gjort ordentligt. Resultaterne vil først vise sig efter lidt tid, da god SEO ikke sker over natten.

Hyr en community manager

En community manager er en person, som interagerer med alle dem, som skriver til jer på Trustpilot, Facebook og i kommentarsporet til diverse opslag. Personen udfører en rigtig vigtig rolle, fordi der skal svares på spørgsmål, så kunden føler sig oplyst, samtidig med at personen stiller virksomheden i et godt lys – og det kan godt være en svær disciplin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *