Partytelte til professionelle

“Min mand og jeg skulle giftes en dejlig sommerdag i juni. Vi havde valgt at holde vores bryllup ved et konferencecenter på Nordsjælland, her var nemlig god mulighed for, at gæsterne kunne overnatte efterfølgende. Vi havde informeret konferencecenteret om, at vi ønskede et udendørs bryllup, men vi var bekymrede for, hvordan det ville blive håndteret, hvis vejret skiftede til regn eller blæst. Personalet på konferencecenteret fortalte os blot, at vi ikke behøvede at bekymre os, for det skulle de nok ordne. Og så tænkte vi ikke mere på det. Da vi på bryllupsdagen ankom til konferencecenteret efter den kirkelige vielse, stod det største og flotteste partytelt med fantastisk flot udsmykning! Konferencecenteret havde købt et super lækkert partytelt fra Zederkof alene for vores skyld! Det var helt fantastisk, og vi havde et brag af en fest på trods af regnbyger senere på aftenen. Teltet holdt super godt, og der var fantastisk god plads derinde til alle gæsterne!”

Sådan skriver en glad bruger af et af vores partytelte fra Zederkof. Hun oplevede at holde fest i teltet, hvilket viser, at teltet er behageligt for dem, der bruger det i løbet af festen.

En anden beretning er fra en skole, der købte et partytelt for at bruge det til udendørs galla og translokation, når eleverne blev studenter i juni. De skriver følgende om partytelte fra Zederkof:

“I starten havde vi været lidt forbeholdende overfor idéen om at holde translokation og galla i et telt. Ikke så meget fordi, vi var bekymrede for, at teltet ikke ville holde, for det skulle det jo nok, men mere fordi vi var bekymrede for det store arbejde med at sætte det op og pille det ned igen. Vi blev imidlertid meget positivt overraskede. Vi havde frygtet, at vi skulle stå og bakse med mange lange stænger på én gang. Vi fandt dog hurtigt ud af, at det ikke var tilfældet. Teltet var opbygget i moduler og samledes i fag. Det var let at håndtere stativet med skolen truck, og vi fik hurtigt samlet teltet, selvom det var enormt. Vi endte med at have både en fantastisk galla og en fantastisk translokation i teltet, og det tog ingen tid at pille det ned efterfølgende”.

Et Zederkof partytelt er altså populært for både dem, der skal arbejde med at sætte det op og pille det ned igen, men også for dem, der bruger teltet i løbet af dagen uden at skulle bekymre sig om det praktiske.
Et Zederkof partytelt kan bruges i mange professionelle sammenhænge, eksempelvis: koncerter, store bryllupper, markeder, festivaller og firmafester.
Stativet til teltet kan naturligvis stables, så det er let at opbevare efterfølgende.
De fleste virksomheder har ikke noget i mod ekstra reklame, og også her kan et partytelt fra Zederkof bidrage. Det er nemlig muligt at få trykt logo på partyteltet. På den måde er der mulighed for lidt ekstra og anerledes reklame på eksempelvis festivallen. 
Partytelte fra Zederkof kommer altid med tre års garanti, så du kan vide dig helt tryg, når du vælger at købe et partytelt fra Zederkof til dit firma.