Støt dine håndled med det rette sportstape

Vi kender det alle sammen. Måske har man været lidt for kæk med havesaksen, eller ikke fået varmet nok op i tennisklubben, eller bare været rent og skært uheldig og slået håndleddet. Ligegyldigt hvad, så kan sportstape hjælpe dig og dit håndled på rette vej, hvis du har fået en skade, så du kan få en aktiv hverdag igen. Hos Henza har vi et solidt udvalg af det helt rigtige sportstape til dig.

Såkaldte kinesiologiske tape

Sportstape er også kendt som kinesiologisk tape, og kan bruges på flere forskellige steder på kroppen, og altså ikke kun på dit håndled. Problemområder såsom knæ, læg, lænd, ankel og skulder kan nogle gange også have brug for en støttende hånd fra sportstape. Sportstape er i den grad en god ting at have liggende i huset, hvis uheldet skulle være ude. Den sportstape vi forhandler hos Henza, har en helt eminent klæbeevne, så du ikke skal skifte det ofte og kan give dine led ro. Derudover besidder det intet latex og er allergivenligt, så du roligt kan lægge det mod huden.

Gør opmærksom på dig selv

Du kan købe sportstape i flere forskellige farver og ofte kan det være en god idé at vælge en pangfarve, så du gør opmærksom på dit problemområde. På den måde kan folk se, hvor de skal være forsigtige omkring dig og ryster nok ikke din hånd eller klapper dig på skulderen, hvis de kan se, du har tape på der. I vores udvalg hos Henza finder du også pre-cut tape, som allerede er klippet til de led, de skal passe på.

Råd og vejledning

Det kan godt være lidt en jungle eller forvirrende at finde det rette tape og finde ud af, hvordan man skal sætte det på. Derfor er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os hos Henza, så vi kan hjælpe dig.