3 tips til succes som ny butik i byen

Succes kommer ikke af sig selv, men der findes helt klart måder, hvorpå du hurtigere kan få det – særligt, hvis du har tænkt dig at skabe et nyt butiksimperie med din gode idé. Vi kommer i denne artikel med bud på, hvad du kan gøre for at sikre dig den bedste start muligt, hvis du gerne vil anlægge en ny butik i din by i 2021.

Få styr på dit lager

Har du fuldt ud styr på dine varer? Ved du, hvad du har tilbage, og hvad du har brug for at komme af med hurtigst muligt? Det betyder meget for den måde, du prissætter på, men endnu mere for den kundeservice, du giver, når folk spørger, hvad du har på lager. Med eksempelvis brugte grenreoler kan du få et bedre overblik og samtidig spare penge, fordi det ikke behøves at være så dyrt igen.

Invester i markedsføring

Det er ikke kun digitale butikker, som har behov for online markedsføring, men det har du i høj grad også som butiksejer. Folk skal eksponeres for det, du har, og da vi stadig er mange, som sidder indendørs, skal du ramme deres skærme. Med eksempelvis en Facebook-konkurrence kan du komme langt ud i dit lokalområde.

Giv gratis smagsprøver

Hvis du har en ny butik med madvarer, så skal du ikke forvente, at folk køber dit dyre økologiske slik til 30 kroner per 100 gram uden at have smagt det. Du skal inspirere folk til at køb det, og det gør du kun ved at vise dem, hvad dit produkt kan – gratis vel og mærket.