Derfor bør din butik bruge papirsposer med eget logo

Ejer du en butik eller forretning, hvor kunderne ofte har behov for at putte varerne i en pose? Så bør du overveje, om du ikke skulle skifte de sædvanlige poser ud med nogle lækre papirsposer med forretningens logo på. Herunder får du tre gode fordele ved at udskifte dine poser.

Miljøvenligt og bæredygtigt image

Når din kunde modtager sin købte vare i en papirspose, så viser det, at du bekymrer dig for miljøet og klimaet. Samtidig får kunden også oplevelsen af at støtte en butik, der er ansvarlig og bevidst. Når kunden så går ud af butikken, så sender posen også et signal til andre potentielle kunder. Og desuden vil logoet gøre, at de bedre vil kunne huske og genkende butikken.

Moderne look

En flot og fashionabel pose med hank kan give din forretning et mere moderne look. Mange forbinder lækre papirsposer med produkter købt i eksklusive butikker. Udover at papir viser din omtanke for omverden, så gør det også dit produkt mere værdifuldt. Tænk eksempelvis på en flaske vin eller en lækker creme, der skal gives som en gave.

Bekymre sig om kunderne

Papirsposer er en nem måde, hvorpå du kan vise til dine kunder, at butikken bekymre sig om dem. Så behøver kunderne ikke tænke på at skulle slæbe på en irriterende og uduelig plastikpos eller have dårlig samvittighed over at have taget endnu en pose af plastik med hjem.

Find papirsposer hos Globifix.com

Den midtjyske forhandler af salgsfremmende løsninger har et bredt udvalg af papirsposer til butikker. Og de fås i mange flotte farver, flere størrelser og med eller uden motiv og print på. Men du behøver slet ikke tage til Herning for at optimere din butik. Du kan finde det hele på deres hjemmeside Globifix.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *