Skab et sundere arbejdsmiljø med daglig levering af frugtkurv

Det er svært at ignorere den lille sult, der ofte opstår sidst på eftermiddagen. Frokosten er indtaget for flere timer siden, men der er stadig lang tid til fyraften. Mange tyr til nemme løsninger – kage, chokolade, måske endda en tår sodavand. Du kan gøre det sunde valg til det lette valg med en frugtkurv leveret til kontoret.

De fleste har hørt dén om seks stykker frugt og grønt om dagen, men det kan være svært at nå. Især i en hektisk hverdag, hvor man ikke har hverken tid eller plads til at pakke en hel frugtkurv og tage med sig på arbejde. Når man forsøger, ender man ofte med et stødt æble eller en glemt banan i bunden af tasken.

Du kan løse dette problem for dine medarbejdere ved at stille frisk frugt til rådighed på arbejdspladsen. Frugten pakkes og leveres af professionelle, som sætter en ære i at passe godt på frugtkurven, indtil den ankommer hos dig. På den måde bliver frugt en nem og lækker løsning på den lille sult.

Vis velvilje overfor dine medarbejdere med frisk frugt

Du viser dine medarbejdere, at du vil dem det bedste, når du stiller en frugtordning til rådighed for dem. Samtidig kan det være med til at løfte arbejdsmiljøet, fordi frugt giver et naturligt energiboost med et højt indhold af sundt frugtsukker.

Ordningen kan suppleres med diverse tilkøb, for eksempel nødder og snackgrønt. Det er oplagt tilbehør til de særligt lange dage, fordi nødder og grøntsager mætter bedre og længere end frugt, og derfor hjælper når koncentrationen skal kunne holde lidt længere.

Uanset dine præferencer kan du få en ordning, der er skræddersyet til dig og dine medarbejderes behov. Tag et kig på dine mange muligheder og bestil din første frugtkurv allerede i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *