Unimec fremstiller specialmaskiner af højest kvalitet

Unimec A/S blev stifet i 2007 med en vision om at blive et seriøst og foretrukket maskinbyggerihus på markedet. Gennem deres tid på markedet har de holdt af og fulgt det beundringsværdige motto: ”Vi vil til enhver tid kæmpe med engagement og omstillingsparathed for at nå i mål.

Hos Unimec er man meget passionerede omkring deres fag. De drives af komplekse løsninger og spændende udfordringer og gør sig store anstrengelser for hele tiden at forbedre sig.

Firmaet består af en engageret blandet flok, der hver især har mange forskellige ting at byde på, fordi de tror på at diversitet skaber kreativitet og engagement skaber de bedste løsninger til deres kunder.

Med udgangspunkt i standardkomponenter, udvikler de højteknologiske specialmaskiner med fokus på automatiseret montage og færdiggørelse af industriprodukter. Dette arbejde udføres med passion lige fra idéudvikling til færdig maskine og naturligvis alle processer derimellem.

Så uanset om din nye ultralydssvejser skal fastgøre printplader eller sætte øjne på en bamse, sikrer Unimec markedets højeste præcision således at emnet ikke beskadiges og kan holde til både brug og misbrug gennem flere generationer.

Ud over dette, laver de også underleverandørarbejde med blandt andet spåntagendebearbejdning og montage. De laver CNC-drejning- og fræsning i alle materialer. I praksis, betyder dette at de serieproducerer dele, klar til at indgå i kundens montage eller færdigmonterer kundens produkt. Ydermere kan de også tilbyde trådgnistring, udført præcist efter kravene til emnets konstruktion og produktionsmængde.

Som maskinbyggerhus, har de selvsagt egen montageafdeling med et hold af dygtige montører der blandt andet udfører montage på egenproducerede specialmaskiner og aluprofiler til kundespecifikke løsninger. Herudover, tilbyder de service på specialmaskiner and anlæg og er altid klar til at løse eventuelle problemer hurtigst muligt for deres kunder i både ind- og udland.

Har du yderligere spørgsmål, må du ikke tøve med at henvende dig på tlf.: 70 44 48 19 eller mail: kontakt@unimec.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *